Nit de Gala @FEDECO LLÍRIA

Després del parèntesi del passat any, la Federació del Comerç de Llíria va celebrar, este passat cap de setmana, la Gala del Comerç, que va comptar amb la presència del Sotsecretari de la Conselleria d´economía sotenible,sr Natxo Costa, l’alcalde del M.I Ajuntament en Joanma Miguel i el regidor de Foment Econòmic, sr Paco Gorrea, presènica del President d’Unió Gremial i del sr Paco Garcia Latorre, diputat autonòmic.

Entre les distincions entregades als seus associats, la Federació va reconéixer amb el premi a la trajectòria comercial a Pilar Merino i Daniel Sánchez del Forn Daniel Sánchez. Un acte de reconeixement a la trajectòria de molts dels comerços de la ciutat; al Pub Goblins que ha sigut l’últim negoci en poder obrir les seues portes després de la pandèmia; i a la carnisseria El Blanco, Vins Ca Tino, Joieria Falomir, Flores Ferrer, Ferreteria Enrique i Pintures Fabra per la seua jubilació.

La entitat ha premiat també la Policia Local de Llíria per la seua labor durant la pandèmia i el suport que sempre presta al sector comercial de la localitat, un guardó que va ser recollit per l’intendent José Francés i l’inspector José Martínez.

El nostre president Juan Motilla Garcia presenta la memòria dels mesos post-covid, ens fa balanç de la situació vivida als mesos difícils del 2020 . Ens anima a reinventar-mos amb les eines digitals que tenim al nostre abast . Reivindica implicació a les institucions, als gestors polítics d’ajudes , matèries… i presenta els reptes als que ens enfrontem dins l’ODS 2030 Agenda Desenvolupament Sostenible. Les paraules de suport al nostre comerç son molt benvingudes per tots el assistents al sopar Nit de Gala, de premis i regals nit de reconeiximents nit entranyable, de rialles, de pasar-ho d’alló mes bé

🍽

El comerç local és la vida de la nostra ciutat. Gràcies a tots els que dia a dia, amb esforç i dedicació, alceu la persiana per a donar el millor servici a la ciutadania.

Finalment, la gala va servir per a donar a conéixer el guanyador de la campanya “L’Esmorzaret Llirià”, que va recaure en la Tasca Ca Pep #ComerçLocal#FemComerç#FemCiutat#LlíriaViva

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *