La Federació del Comerç de Llíria rep la Medalla de la Ciutat

La Federació del Comerç de Llíria ha rebut la Medalla de Ciutat en l’acte de Distincions Honorífiques que otorga el Consistori edetà i que ha tingut lloc en el Teatre de la Banda Primitiva. Esta distinció, que ha sigut arreplegada pel seu president Juan Motilla, suposa el reconeixement a la labor que han realitzat els comerços de Llíria durant l’estat d’alarma per la crisi sanitària del COVID-19.

En este sentit, cal destacar que durant l’estat d’alarma, els establiments federats han treballat colze a colze amb l’Ajuntament de Llíria. De manera especial, han col·laborat amb l’àrea de Servicis Socials en el Programa ‘Compra a casa’, amb l’objectiu d’ajudar a les persones més necessitades i vulnerables durant la pandèmia.

També, la Federació del Comerç de Llíria ha participat en el Programa ‘Majors, cuidem la ment al confinament’, dirigit a activar als nostres majors durant el confinament a través d’exercicis i material perquè pogueren exercitar la ment.

Servici essencial

El comerç local és un exemple de sacrifici, esforç, dedicació i treball. Durant la crisi del COVID-19, els establiments locals han donat exemple i han sabut estar a l’altura de les circumstàncies. Han garantit el servici essencial a la ciutadania a pesar de les complicades circumstàncies i contribuït que este es fera amb les màximes garanties de seguretat.

Igualment, els comerços federats han repartit a tota la ciutadania a través dels seus establiments les màscares i viseres de protecció que, des de l’Ajuntament de Llíria, gràcies al treball desinteressat de voluntaris i empreses, arribaven a la nostra ciutat. La Federació del Comerç ha sigut una peça fonamental en el repartiment del material entre la ciutadania.

El treball incansable del comerç local ha demostrat, no sols en la crisi del COVID-19 sinó abans i després d’esta, que la ciutadania pot comptar amb els establiments locals per a cobrir les seues necessitats, a l’oferir-los un servici excel·lent, un tracte pròxim i de confiança i, ara, també segur, complint totes i cada una de les mesures marcades per les autoritats competents.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *