L’esmorzaret Llirià

L’estiu és sobretot, temps per compartir i gaudir. Cap trobada o esdeveniment recull millor esta idea que la de l’esmorzar tradicional. Amb este esperit, la Federació de Comerç de Llíria ha presentat la campanya ‘l’Esmorzaret Llirià’ una iniciativa que amb el lema “Per tu, per mi, jo esmorze ací” s’alia amb el comerç i el turisme del municipi del Camp de Túria.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la directora general de Comerç, Rosana Seguí, del alcalde en Joanma Miguel ,el president de FEDECO Llíria sr Juan Motilla i representants d’associacions de comerç dels pobles veïns i dels principals agents socials del Camp de Túria.

Productes de proximitat, artesans i de comerç local, l’hostaleria de Llíria participa amb diferents propostes d’entrepans que es podran gaudir durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Els establiments participen, cadascun d’ells, amb un entrepà únic ,en el concurs al millor esmorzar llirià, que compta amb el patrocini de Provea i Caixa Popular.

L’ iniciativa, que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i d’ Unió Gremial, es va presentar este dimecres, 30 de juny per la vesprada, a les Termes Romanes de Mura, un dels moltíssims marcs d’interès turístic i cultural que ofereix Llíria als seus visitants. Així ho ha volgut destacar el president de la Federació de comerç de Llíria, Juan Motilla; “Esta campanya, tracta d’impulsar el comerç local i de proximitat a través d’accions conjuntes, que vinculen la gastronomia lliriana amb el turisme cultural, tan important en el nostre municipi” “L’esmorzar llirià s’integra així amb les rutes culturals de la ciutat” ha afegit.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *