La Federació del Comerç reconeix la trajectòria de les empreses locals en la seua gala anual

Pinturas Fabra, Ca Paco i Pescateria Balaguer són els comerços guardonats

La Federació del Comerç de Llíria ha celebrat la segona edició de la Gala del Comerç, amb l’assistència de més d’un centenar de persones. Un acte on es va posar en valor la important labor que desenrotlla el sector comercial, a través de les distintes iniciatives que realitza en benefici de la ciutat així com la seua dedicació a la societat.

Durant la gala, s’ha fet un reconeiximent a la trajectòria de Pinturas Fabra, Ferreteria Ca Paco i Pescateria Balaguer. Tal i com ha destacat el president de la entitat Juan Motilla, les persones al front d’estos comerços «són l’example de tota una vida al servici del ciutadà». Igualment, s’ha entregat una distinció al subsecretari de la Conselleria d’Economia, Natxo Costa, per la seua labor al servici del xicotet comerç.

El president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, ha fet una defensa ferma del treball que realitza el comerç local. També, ha destacat l’aposta del comerç local per les noves tecnologies, ja que «40 empreses de Llíria s’han sumat a la digitalització i en breu continuarem treballant perquè cap comerç es quede arrere».

Així mateix, ha demanat a les administracions que «els donen suport perquè els comerços mantenen viva la ciutat, fomenten el desenrotllament i potèncien l’economia local». A més, ha reivindicat que des del Consistori edetà se treballe per «fer de Llíria una ciudad més bonica, més neta, més segura, més sostenible i amb més pàrquing i millors accessos».

Per últim, Motilla ha assenyalat la necessitat de que hi haja «un reglament més restrictiu contra els talls dels carrers perquè efecta molt negativament als comerços de Llíria».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *