Navarro: “El nostre objectiu és que Llíria ocupe el seu lloc com a capital comercial de la comarca”

 La nova junta directiva la Federació del Comerç de Llíria, encapçalada en la presidència per Jorge Navarro, es va presentar  de manera oficial a la ciutadania en un acte celebrat en l’Edifici Multiusos de Llíria. El saló es va quedar xicotet –varen ser molts els comerciants i veïns que es van acostar per a conéixer les primeres propostes del renovat òrgan directiu que es va presentar amb un missatge clar: «el nostre objectiu és que Llíria ocupe el lloc que mereix com a capital comercial de la comarca, i per a això és necessari recolzar en tot el que necessite al xicotet comerciant», hi ha señado Jorge Navarro.

Junt amb ell formen part de la junta directiva Juan Motilla, María del Mar Rodrigo, Vicente Faubel, María Ángeles Rozalen, Alicia Alfaro, Remedios Tordera i David Lleó. Alguns d’ells van anticipar les línies bàsiques de la gestió, com per exemple, la millora en les condicions de finançament de préstecs per a l’associat; i altres accions destinades a la ciutadania, per exemple, en la pròxima campanya escolar de compra de llibres de text, que contempla mesures avantatjoses de finançament en els establiments on es realitze la venda del material escolar. També es treballa en la celebració d’un dia en què la

Junto a él forman parte de la junta directiva Juan Motilla, María del Mar Rodrigo, Vicente Faubel, María Ángeles Rozalen, Alicia Alfaro, Remedios Tordera y David León. Algunos de ellos anticiparon las líneas básicas de la gestión, como por ejemplo, la mejora en las condiciones de financiación de préstamos para el asociado; y otras acciones destinadas a la ciudadanía, por ejemplo, en la próxima campaña escolar de compra de libros de texto, que contempla medidas ventajosas de financiación en los establecimientos donde se realice la venta del material escolar. También se trabaja en la celebración de un día en el que la música i els comerços s’unifiquen per a aprofitar les sinergies de Llíria, com a ciutat de la música, i com a centre comercial, la data de les quals està encara per determinar.

11148227_1667915706770237_3075771553021294270_o

A més, s’aposta per millorar la relació amb cada un dels xicotets comerciants, i per a això s’ha posat en funcionament un correu electrònic de suggeriments per a conéixer en primera persona les demandes dels federats. «Volem atraure nous comerços a Llíria, amb l’objecte que cada vegada siguem més per a tornar a ser una referència comercial», ha conclòs Jorge Navarro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *